in nieuws

Bevrijdingsfestival Brabant 2018

Doe jij mee aan de zelfgemaakte markt bij Bevrijdingsfestival Brabant?

We organiseren elk jaar een fijne markt met zo’n 24 kramen bij het Bevrijdingsfestival in Den Bosch. We nodigen mensen die zelf iets maken van harte uit om zich aan te melden. Een maand voor de markt maken we een selectie uit alle aanmeldingen om een divers, origineel en fijn aanbod te creeeren.

Voor eten en drinken hebben we op deze markt geen plek, daar zorgt het Bevrijdingsfestival zelf voor.

Kosten voor de kramen zijn afhankelijk van afspraken met het BFB en die moeten we nog maken, dus dat hoor je als je wordt geselecteerd. Het is ± 40€ voor 2 meter, ± 70€ voor 4 meter, prijzen inclusief btw. Stroom kost 10€.

Kom je meedoen? Gezellig! Meld je hieronder aan.

Ik wil meedoen!

Geef een reactie

Reactie

  1. Hai Sanne,

    ik ben even benieuwd wat een 4 meter kraam in Den Bosch kost. En is een 2 meter kraam een kraam die je moet delen of een eigen kraam. Ik vraag dit ivm mijn kledingrek.

    Fijne groet,

    Joan

    • hoi Joan, je vraag heb ik hierboven deels beantwoord, (ca 70€ incl), 2 meter (ca 40€ incl) is inderdaad een halve 4-meter kraam, maar als je in je aanmelding zegt dat je zijruimte nodig hebt dan zorg ik ervoor. We hebben altijd veel ruimte op het bevrijdingsfestival dus dat lukt sowieso. Sorry voor mijn late antwoord, ik was op vakantie. Fijn groetje terug! :) Sanne