in algemene informatie, leut

stickers swappen

alle stickers iHet stickerswappen beviel ons buitengewoon goed vorig jaar. We vroegen iedereen om ons stickers te sturen en we kregen stapels gezellige stickers in de mooiste, kleurigste enveloppen in de bus. In de weken na de oproep fladderden we elke dag naar de brievenbus om te kijken of er nog leuke nieuwe post was. Hier zie je een greep uit de stickers die we vorig jaar kregen.

Elk jaar maken we 1 of meer nieuwe stickers. Dit jaar hebben we ECHT HEEL VEEL verschillende veren, wel 1500 stuks. Haha, we konden ons niet beheersen in de stickershop*. We hebben ook enorm veel uiltjes.

Dit jaar willen we dus weer stickerswappen!

Hoe?

Stuur ons een mail met “ik wil stickerswappen” dan mailen we je ons postadres. Stuur ons wat stickers op (van je bedrijf, van een ander bedrijf, uit de winkel of een zelfgemaakte sticker, maakt niet uit, als het maar plakt).

Schrijf je adres op de envelop die je ons stuurt en wij sturen je een gezellige zwaargevulde envelop met stickers (van onszelf en van anderen).

HAPPY SWAPPING!

Hieronder staan een paar foto’s van wat swaps:

* TIPP!!! De stickers van 5×5 cm van de uiltjes zijn niet echt duur, je hebt er al 1000 voor maar ± 27 euro. We bestellen ze bij flyeralarm.

Geef een reactie

Reactie