in nieuws

Doe je mee met kerst?

De Zelfgemaakte Kerstmarkt: een fijne markt met enkel zelfgemaakte dingen op de Mariaplaats in Utrecht. We begonnen ermee in 2010 en zijn het blijven doen omdat het zo’n ontzettend leuke fijne markt is waar poepieleuke mensen aan meedoen en op af komen.

Vorig jaar vormden we een hechte band met Knus Utrecht: zij maakten van de binnenstad een podium voor talent. Dat paste dus precies bij ons! En het team van Knus was ook nog eens echt knus. Wij waren superblij met de samenwerking.

In 2018 organiseren we graag weer een markt samen met Knus, maar daarvoor moeten we nog wel om de tafel gaan zitten en de details bespreken.

We willen een markt in het weekend van 15/16 of 22/23 december. Je kunt je hieronder alvast inschrijven als deelnemer voor de markt, dan mailen we je zodra we meer details hebben. Je bent dan al ingeschreven. Hoef je verder niks meer te doen.

Voorinschrijven betekent: we verplichten je nergens toe. Je zegt tegen ons: ik denk wel dat ik mee wil doen, maar als straks de dag of de voorwaarden niet voor me werken, dan ben ik nergens toe verplicht. Wij zeggen dan: super leuk dat je mee wilt doen. Wij gaan het zo goed mogelijk proberen te organiseren voor je.

We krijgen altijd veel meer aanmeldingen dan dat we plekken hebben, daarom maken we 2 maanden voor de markt plaatstvindt een selectie.

Ik wil meedoen!

Geef een reactie

Reactie